Rólunk

Cukrászüzemünk 2007 óta üzemel egy kis csendes, dunántúli községben, a Balatontól 25 km-re található Lajoskomáromban.

A házias hagyományok tiszteletben tartásával készített, friss süteményekkel, bőséges tortaválasztékkal, helyben főzött fagylalttal, kávéval, jégkásával várjuk Kedves Vendégeinket, elvitelre és helyben fogyasztásra egyaránt, az Enying főutcáján elhelyezkedő La-Cuki Cukrászdában, illetve a szezonálisan nyitva tartó fagylaltozóinkban is.

A hagyományosan házias jellegű édességeink mellett, fontosnak tartjuk, hogy a cukorbetegek, az ételallergiával, ételintoleranciával rendelkező vendégeink is megtalálják a számukra megfelelő finomságokat, így készítünk cukor és gluténmentes terméket is, amelyek mind a fagylalt, mind a sütemény kínálatunkban megtalálhatók.
A rendelésre és a készletből történő árusítás mellett, vállaljuk családi események, esküvők, figurális formatorták, fénykép alapján készült ehető fotóostyával díszített torták, rendezvények süteményeinek kiszállítását, csomagolását.

Folyamatosan bővülő kínálatunk között reméljük, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ízt, formát, mellyel az ünnepet, eseményt szebbé tehetjük számára.

Kellemes böngészést kívánunk!

Vései László
cukrász